Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Η Ελλη Στάη αποκαλύπτει τον μισθό της από την ΕΡΤ
Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ελλη Στάη αποκαλύπτει τον μισθό της από την ΕΡΤΤην ευχή να αρθεί σύντομα το αδιέξοδο με την ΕΡΤ εξέφρασε η Έλλη Στάη αποκαλύπτοντας παράλληλα και τις αποδοχές της από τη δημόσια τηλεόραση.

«Το ζήτημα είναι πώς μπορείς να προσεγγίσεις ένα πρόβλημα με το λιγότερο δυνατό κόστος και με τρόπο ώστε να πείσεις ότι αυτό που κάνεις είναι καλό» δήλωσε στο BHMA FM, αναφέροντας ότι ο μισθός που λάμβανε από την ΕΡΤ για να παρουσιάζει τις ειδήσεις και την εβδομαδιαία εκπομπή της και έφτανε τα 2500 ευρώ τον μήνα.Η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε ότι στην περίπτωση που βρεθεί λύση θα ήθελε να παραμείνει στην ΕΡΤ: «Ο λόγος που ήρθα πριν από τρία χρόνια ήταν απολύτως συνειδητός, μπορούσα άνετα να είμαι αρκετό χρόνο ακόμα στον ιδιωτικό τομέα, ήρθα γιατί πιστεύω στο ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης, κυρίως στη φάση αυτή την οποία ξεκινήσαμε να περνάμε εδώ και τρία χρόνια και θα διανύσουμε και άλλο διάστημα. Έχει ένα ρόλο έτσι και αλλιώς από τη φύση της, ο οποίος είναι ένας ρόλος πολύ κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας. Τώρα λοιπόν σε αυτή τη φάση, οι ανάγκες αυτές είναι δεδομένες. Εγώ θέλω να είμαι σε αυτό το πλαίσιο μέσα, τώρα αν πληρώ τους κανόνες της αξιοκρατίας αυτό είναι κάτι το οποίο προφανώς θα κριθώ και εγώ, όπως κρίνονται όλοι», δήλωσε σχετικά.
Σημειώνεται ότι η η Ελλη Στάη συμμετέχει στο απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε παρουσιάζοντας έκτακτη εκπομή. «Ελπίζω το μαύρο σύντομα να γίνει άσπρο» δήλωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στους τηλεθεατές.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλη Στάη παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης το τελευταίο δελτίο της ΝΕΤ πριν ακολουθήσει το «μαύρο» λόγω της απόφασης της κυβέρνησης για λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...