Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Εδώ ζούσε η Lady Gaga!

Ζούσε εκεί για τρία χρόνια και ενώ πάλευε να φτιάξει το όνομά της στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Ο λόγος για τη Lady Gaga η οποία πριν γίνει διάσημη και βγάλει όλα αυτά τα εκατομμύρια ζούσε σε ένα ταπεινό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.



Το συγκεκριμένο διαμέρισμα νοικιάζεται τώρα προς 1850 δολάρια το μήνα και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μικρό μπάνιο και μια μικρή κουζίνα.

Η 25χρονη εκκεντρική καλλιτέχνιδα έμενε εκεί από το 2003 ως το 2006 όπου και μετακόμισε σε ένα σπίτι κοντά στους γονείς της. Μεσίτης της περιοχής πάντως χαρακτηρίζει το πρώην διαμέρισμα της Gaga πραγματικό κελεπούρι καθώς πολλοί είναι αυτοί που το συνδέουν με την πρώην νοικάρισσα. Μάλιστα ο ίδιος λέει: «Το διαμέρισμα νοικιάζεται σε πολύ καλή τιμή και δεν εκμεταλλευόμαστε το γεγονός ότι η Stefani Germanotta έμενε εκεί».

Η ίδια η Gaga είπε για τη διαμονή της εκεί: «Ηθελα να μένω μόνη μου, να διαβάζω ποίηση και να ασχολούμαι μόνο με τη μουσική μου. Ηθελα να ζω στην καρδιά της Νέας Υόρκης και να μάθω την κουλτούρα της».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης και στον πατέρα της λέγοντας πως του δίνει μεγάλο μέρος από τα δικαιώματα των τραγουδιών της. 

http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/?aid=161075

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου