Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η Ελένη Μενεγάκη στο «Αλ Τσαντίρι» ως… ηθοποιός! (video)

Όταν η Ελένη έγραφε στο twitter της «Λοιπόν σήμερα έχει Λάκη! Δεν θα κοιμηθώ νωρίς!!!» κανείς δεν πίστευε ότι λίγο αργότερα θα την έβλεπε σε ρόλο ηθοποιού στο «Αλ Τσαντίρι», καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει τις εντυπώσεις στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου και της Ελένης Γερασιμίδου.
Η Ελένη υποδυόμενη τον εαυτό της χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας του «σπιτιού» του Μήτσου και της Ελενίτσας «αναστατώνοντας» το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι και περισσότερο θα λέγαμε το Μήτσο: «Καλησπέρα σας. Κάνουμε μια έρευνα! Κατά πόσο έχει επηρεάσει την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων η κρίση». Φυσικά όπως καταλαβαίνετε έγινε της… Τρίτης.
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=63&artid=119980




Αυτό ήταν! Η Ελένη αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της! Τι ήταν να της κάνει τηνπρόταση έκπληξη ο Αλέξανδρος Ρήγας και να της πει πως αν το θελήσει μπορεί να γίνει σπουδαία κωμικός;

Η Ελένη τότε του είχε απαντήσει πως «εγώ εδώ είμαι. Σε περιμένω. Όπως ξέρεις τα βράδια μου είμαι ελεύθερη. Άμα σκεφτείς κάτι, ΤΩΡΑ είναι η ώρα!!!»

Έλα όμως που τον πρόλαβαν τον Αλέξανδρο Ρήγα, και δεν είναι άλλος από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος της την έκανε την πρόταση και η Ελένη δέχτηκε.

Εκεί λοιπόν που βλέπαμε απόψε το «Αλ Τσαντίρι», και ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε το συνηθισμένο του σκετσάκι με την Ελένη Γερασιμίδου, χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει η… Ελένη Μενεγάκη!

Τι υποδύθηκε; τον εαυτό της! «Καλησπέρα σας, κάνουμε μια έρευνα!Κατά πόσο έχει επηρεάζει την σεξουαλική ζωή των Ελλήνων η κρίση», είπε η Ελένη στον Λάκη και το… «πάρτι» άρχισε!

Να σημειώσουμε πάντως, πως η Ελένη μας την έκανε για τα καλά απόψε, καθώς νωρίτερα μέσω Twitter, όχι μόνο δεν μας είχε προϊδεάσει για την αποψινή της έφοδο στο «Αλ Τσαντίρι», αλλά μας είχε αποπροσανατολίσει κιόλας, γράφοντας:

«Λοιπόν σήμερα έχει Λάκη! Δεν θα κοιμηθώ νωρίς!!!»

Κάντε κλικ και δείτε ένα πραγματικά απολαυστικό απόσπασμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου