Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αντζελίνα: θα είναι η επόμενη Κλεοπάτρα;

"Eτοιμάζομαι να διαβάσω το σενάριο. Η συγκεκριμένη ταινία δεν έχει κανένα κοινό με τις κινηματογραφικές δουλειές που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Είναι τελείως διαφορετική και αυτό την κάνει τέλεια".



 Ο σκηνοθέτης Άνγκ Λι επιβεβαίωσε με τις παραπάνω δηλώσεις του στο Hollywood Reporter τις φήμες ότι θα σκηνοθετήσει την Αντζελίνα Τζολί στο φιλμ Κλεοπάτρα. Το 2010, η Τζολί εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τον ρόλο που είχε παίξει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ το 1963 και δήλωσε στο ΜTV ότι υπάρχουν πολλά που δεν έχουν ακόμα ειπωθεί για την ιστορία της βασίλισσας της Αιγύπτου. Δύο χρόνια μετά, οι παραγωγοί της ταινίας φαίνεται πως βρήκαν τελικά τον σκηνοθέτη για τη μεταφορά του βιβλίου Cleopatra: A life (εκδόθηκε το 2010) στη μεγάλη οθόνη.
Ο Άνγκ Λι, υποψήφιος φέτος για Όσκαρ σκηνοθεσίας για την ταινία Η ζωή του Πι, είναι ο τέταρτος στη σειρά μετά τους σκηνοθέτες Ντέιβιντ Φίντσερ, Πολ Γκρινγκρας και Τζέιμς Κάμερον που συνδέει το όνομα του με την ταινία Κλεοπάτρα. Η Άντζελίνα Τζολί αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας Maleficent, στην οποία υποδύεται την κακιά βασίλισσα που καταράστηκε την Ωραία Κοιμωμένη, ενώ στο κάστ συμμετέχουν σε μικρότερους ρόλους τα παιδιά της Παξ, Ζαχάρα και Βιβιάν.

Κόσμος:  Περισσότερα Θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου