Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

To τελευταίο αντίο στην "αγαπημένη" του Πιστόριους


Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Ρίβα Στίνκαμπ λένε αυτήν την ώρα στο Πορτ Ελίζαμπεθ οι συγγενείς και φίλοι της κοπέλας που έπεσε νεκρή από το όπλο του Όσκαρ Πιστόριους.



Στην κηδεία, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Νοτίου Αφρικής, βρίσκεται και ο Φρανσουά Χουγκάαρντ, ο άνθρωπος που φέρεται να έστειλε μήνυμα στη Ρίβα Στίνκαμπ λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τους πυροβολισμούς του παραολυμπιονίκη!

Το μήνυμα λέγεται ότι ήταν η αρχή του καβγά που κατέληξε στο τραγικό περιστατικό, καθώς ο Φρανσουά Χουγκάαρντ είχε σχέση στο παρελθόν με τη Στίνκαμπ και τους τελευταίους μήνες ήταν φίλοι!

Ο θείος της Ρίβα, Μάικ, στον επικήδειο της ανιψιάς του είπε: «Θα κρατήσουμε τη Ρίβα για πάντα στην καρδιά μας», ευχαριστώντας όλη τη Νότια Αφρική αλλά και τον κόσμο για τη συμπαράσταση στην οικογένεια.

Ο αδελφός της Ρίβα, Άνταμ, είπε: «Μας λείπει…».

Συντετριμμένοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της κόρης τους οι γονείς της, Μπάρι και Τζουν.

Από την πλευρά του, ο Γκάβιν Βέντερ, που εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση των Στίνκαμπ, είπε: «Ο Όσκαρ είναι επικίνδυνος για τη δημόσια ζωή! Πρέπει να μείνει στη φυλακή. Έδειξε πόσο επικίνδυνος είναι με αυτό που έκανε στη Ρίβα».


sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου